RELATIONSFOTOGRAF

Great Group Linköping Norrköping Fotograf Zandra Erikshed Cissi Sandqvist Mikael Weleen
Great Group Fotograf Norrköping Linköping Mikael Weleen Cissi Sandqvist Zandra Erikshed
Enskilda Högskolan Stockholm Fotograf Linköping
Östgötska Handelskammaren Johanna Palmer Fotograf Linköping Norrköping Zandra Erikshed relationsfotograf

FOTOJOURNALISTIK

I närmare tjugo år har jag frilansat som skrivande och fotograferande journalist. Min strävan att leverera bilder som berör, lyfter fram mänsklighet och överbrygger fördomar i en polariserad värld.
Jag tror att bra bildmaterial är nödvändigt för att höja journalistikens roll i en värld där redaktionell media och demokratin är hotat. 

Linnefors krukmakeri
Linnefors krukmakeri

REKOMMENDATION

Jag har haft förmånen att samarbeta med Zandra under ett par års tid då hon gjort reportage och personporträtt för tidskriften Elevhälsa och Grundskoletidningen. Hon är en enastående fotograf som i sina bilder lyckas förmedla såväl in- som utsida hos dem hon möter.

Att hon dessutom har förmågan att göra detsamma i text gör henne till det självklara valet och att planera den här typen av jobb med Zandra har alltid varit ett nöje. Hennes professionalitet, kreativa idéer, tillmötesgående och lättsamma sätt tillsammans med viljan att alltid leverera det där lilla extra gör samarbetet till något som också utvecklar mig som redaktör liksom tidskrifterna hon gör uppdrag för.

Eva Selin, erfaren redaktör och skribent

REKOMMENDATION

Jag haft glädjen att samarbeta med Zandra i flera år, som redaktör för Svenska kyrkans magasin Livsviktigt. Jag anlitar henne som fotograf till våra huvudreportage och intervjuer där vi vill komma nära och beröra våra läsare. Zandras bilder ger den extra känsla som behövs och tillför en magi som gör hela reportaget levande. När Zandra fotar är jag trygg – och förväntansfull! Det syns att hon älskar det hon gör och får människor att må bra framför kameran.

Annelie Sylvan, redaktör och frilansjournalist

Linnefors krukmakeri
Linnefors krukmakeri

info@zandraerikshed.se
070-542 53 85

Bjärka-Säby / Linköping