Porträtt
Barnens lek, din bästa väns leende, lyckan i att bära ett barn eller varför inte bara vackra bilder på dig själv? Jag ser fram emot att fotografera dig och dem som betyder mest för dig.
Trygghet, glädje, enkelhet och äkthet. Det är vad jag dras till och jag tror att det återspeglas även i mina bilder.
 

Grundpris för fotografering – 995 kronor

I priset ingår:

– 1 timmes fotografering

– Urvalsprocess och noggrann redigering av valda bilder.

– Designmöte med bildvisning, där jag hjälper er att sätta ihop ert eget paket med de produkter som passar era behov och budget bäst.

Bildvisning
Vi går igenom alla bilderna och ni väljer ut era favoriter. (Bor ni i Linköpings kommun kan jag komma hem till er och ge råd direkt om vad som kan passa på väggarna.) Vad ni vill köpa är helt upp till dig, det finns inget köptvång eller minimigräns efter fotograferingen. Jag hjälper gärna till med förslag och idéer på produkter som ni kan ha glädje av i ert hem.

Exempel på produkter jag erbjuder:

– Bordsförstoringar från 350 kr

– Väggförstoringar från 900 kr

– Handgjorda album och fotoböcker från 2 200 kr

– Digitala filer för privatbruk

Så går det till

– När ni har bokat skickar jag ett avtal och en faktura på fotokostnaden. Efter att ni har gjort ert urval skickar jag en faktura på resterande belopp i samband er beställning. Hör av er om ni önskar dela upp betalningen, så fixar vi det!

– Fotograferingen pågår i ungefär en timme och sker utomhus, i ert hem eller på annan plats där ni känner er avslappnade. Min hemby Bjärka-Säby är mitt ess i rockärmen, här finns många hemliga pärlor som jag gärna tar er med till. Se mer här!