Priser och information
Priser - Porträtt
Priser - bröllop
Vad är relationsfoto?
Så här går det till!
Relationsfotografering - 995 kronor

- 60 minuters fotografering.
- Urvalsprocess och noggrann redigering av valda bilder.
- Bildvisning, där jag hjälper er att sätta ihop ert eget paket med de produkter som passar er, ert hem och budget bäst.

Prisexempel på produkter:
– Förstoringar från 950 kr
– Handgjorda album med linneomslag från 2 900 kr
– Paket med digitala filer för privatbruk från 4 300 kr (vid köp av produkter för minst 950 kr).

Företagsfotografering

Företag är välkomna att kontakta mig med beskrivning av uppdrag för offert.

info@zandraerikshed.se

Bröllopspaket

Heldag, 12 timmar - 32 000 kronor
Härligt! Jag hänger med er ända från förmiddagens pirrande förberedelser till det att ni dansar ut från festen. Ni får en full berättelse från hela dagen, alla utvalda bilder samt 2 000 kr i rabatt på trycksaker.


Halvdag, sex timmar - 24 000 kronor

Sex sammanhängande timmar, alla utvalda bilder samt 1 000 kr i rabatt på trycksaker. Förslagsvis förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gratulationer och brudskål.

Tre timmar, 14 000 kronor
Tre sammanhängande timmars fotografering, alla utvalda bilder samt 500 kr i rabatt på trycksaker. Förslagsvis porträttfotografering, vigsel och gratulationer.

Milersättning: 40 kr/mil utanför Linköpings kommun.

Vardagsbröllop i Linköping

Gifter ni er i Linköping på en vardag har ni möjlighet att boka mig som fotograf i en timme för 995 kr. Bilderna köps till separat.

Maila info@zandraerikshed.se för mer information.

Porträttspecial - Bjärka-Säby

Gifter ni er i Bjärka-Säby har ni möjlighet att boka mig som porträttfotograf i en timme för 995 kr. Bilderna köps till separat.

Maila info@zandraerikshed.se för mer information.

Filosofin bakom tekniken

Relationsfoto syftar till att stärka relationer mellan människor. Vägen går genom en upplevelsefylld fotografering och resultatet - bilderna, blir en daglig påminnelse om det goda i relationen.

Tekniken kan användas på alla slags relationer - och övningarna anpassas såklart efter situationen, beroende på om det är ett kärlekspar, en familj, kollegor eller vänner som jag fotograferar. Det fungerar även fint att använda på enskilda porträtt, då fokus är att stärka självkänslan!

För mig är goda relationer - inåt, utåt och uppåt - själva meningen med livet. Så, för mig är detta stort. Att ni låter mig vara er fotograf är ett förtroende jag inte tar lätt på. TACK!

Hur går en fotografering till?

Vår stund ihop är mer tänkt som en upplevelse, än en fotosession. Genom skräddarsydda lekar och uppdrag får ni möjlighet att både gapskratta ihop och visa varandra ömhet.

Under tiden skapas nya gemensamma minnen och ni får en chans att förmedla det där vackra som alltid finns där, men som lätt glöms bort eller tas för givet.

Tryggare barn

Att ni får en bra upplevelse är själva grunden, men det fina är att det inte stannar där. När bilderna hänger på väggen, blir de ett visuellt stöd som hjälper till att forma och befästa ”berättelsen om er”.

För barn är detta särskilt viktigt. Forskning visar att barn som växer upp omgivna av bilder där hela familjen är samlad och glad, blir tryggare människor. Genom bilderna matas barnet med budskapet att det hör till, att det är älskat.

Låter det läskigt?

Min viktigaste uppgift är att se till att ni kan slappna av. Lyhördhet är min främsta strävan i mötet med er:

– Om någon ändå känner sig obekväm kan vi närsomhelst ta en paus, göra en kortare variant av sessionen eller avrunda.

– Det finns ingen särskild nivå av närhet, för att fotograferingen ska vara lyckad. Så länge ni har haft en rolig och bra stund, kan jag i princip garantera att det finns bra bilder.

– Vi börjar alltid enkelt och lättsamt. Glädje och skratt är en förutsättning för närhet.

– Ett bra porträtt handlar om hur du mår, inte om hur du ser ut.

Bokning

– När ni är redo att boka skickar ni ett mail till info@zandraerikshed.se. Berätta gärna lite om vilka ni är och vad för slags fotografering ni är ute efter. Vi sätter ett datum för fotograferingen, en vardag 10.00-16.00.

– Ni betalar en bokningsavgift på 995:- och vi spikar ett datum några veckor fram bildvisningen, även det en vardag 10.00-16.00.

– Jag skickar er ett formulär där ni får berätta mer om er själva och era önskemål, så att jag kan skräddarsy en upplevelse just för er.

– Vi sover gott, äter ordentligt och kommer med ett öppet sinne till den plats som vi bestämt. Fotograferingen pågår ca 45-60 minuter.

Bildvisning

Några veckor efter fotograferingen går vi igenom alla bilderna och ni får välja ut era favoriter. (Bor ni i Linköpings kommun kan jag utan extra kostnad komma hem till er.)

Jag hjälper gärna till med förslag och idéer på produkter som ni kan ha glädje av i ert hem. De produkter jag erbjuder är av högsta kvalitet från noga utvalda leverantörer. Det mesta i sortimentet är handgjort mot beställning och tillverkas på material som ska hålla under en hel livstid.

Obs! Det finns ingen minimigräns eller köptvång!

Är du journalist eller kommunikatör?

Jag håller även kurser för journalister om hur de kan använda tekniken för att få intervjupersoner att snabbt slappna av inför kameran, för att ta bättre bilder och därigenom stärka journalistiken och demokratin.

Även kommunikatörer har glädje av att lära sig tekniken, för att stärka relationer internt/externt och få levande bilder av sin verksamhet.

Är du intresserad av att veta mer om mina föreläsningar och kurser? Maila mig på info@zandraerikshed.se