Priser och information
Kundrekommendationer
Priser - privatkund
Vad är relationsfoto?
Så här går det till!

”Alltså… vilka bilder! Och vilken känsla i bilderna. Zandra lockade på ett oöverträffat sätt fram våra olika personligheter och vårt ’vi’. Det var både väldigt roligt under själva fotograferingen och fantastiskt att se bilderna efteråt. Zandra sa att det skulle bli en fin upplevelse och det blev det verkligen. Så tacksamma!”

”De är helt FANTASTISKA! Varenda bild är magisk. Minne för livet – så härligt att se oss tillsammans som familj. Vi är jätteglada - eller jätteglad låter fjuttigt - snarare överlyckliga och du ska vara supernöjd! Vilken enastående fotograf du är! Vi vill fota oss varje år hos dig.”

”Zandra hjälpte oss att se varandra på ett nytt sätt och gav oss under fotograferingen ett forum att förmedla det som vi ibland glömmer bort att säga till varandra eller tar för givet att den andra vet. Jag tycker egentligen inte om att stå framför kameran och att se bilder på mig själv. Men dessa bilder älskar jag!”

Silver - 9 995 kronor (Most popular!)
- 60-90 minuters fotografering
- 70-100 högupplösta digitala bilder
- Bildspel till musik
- Webgalleri alternativt bildvisning/designmöte i ert hem om ni bor i Linköpings kommun

Guld - 16 995 kronor
- 60-90 minuters fotografering
- 70-100 högupplösta digitala bilder
- Fotoalbum i linne 25*25 cm, 10 uppslag
- 30*40 cm inramat fotografi
- Två stycken 18*24 cm
- Fyra st 13*18 cm förstoringar, att förslagsvis dela med er av till släktingar
- Bildspel till musik
- Webgalleri alternativt bildvisning/designmöte i ert hem om ni bor i Linköpings kommun

Tillägg:
+ 1 000 kr vid grupp med fler än sex personer.
+ 1 000 kr för fotografering under helg

Filosofin bakom tekniken

Relationsfoto syftar till att stärka relationer mellan människor. Vägen går genom en upplevelsefylld fotografering och resultatet - bilderna, blir en daglig påminnelse om det goda i relationen.

Tekniken kan användas på alla slags relationer - övningarna anpassas beroende på om det är ett kärlekspar, en familj, kollegor eller vänner som jag fotograferar. Det fungerar även fint att använda på enskilda porträtt, då fokus är att stärka självkänslan!

För mig är goda relationer - inåt, utåt och uppåt - själva meningen med livet. Så, för mig är detta stort. Att ni låter mig vara er fotograf är ett förtroende jag inte tar lätt på. TACK!

Hur går en fotografering till?

Vår stund ihop är mer tänkt som en upplevelse, än en fotosession. Genom skräddarsydda lekar och uppdrag får ni möjlighet att både gapskratta ihop och visa varandra ömhet.

Under tiden skapas nya gemensamma minnen och ni får en chans att förmedla det där vackra som alltid finns där, men som lätt glöms bort eller tas för givet.

Tryggare barn

Att ni får en bra upplevelse är själva grunden, men det fina är att det inte stannar där. När bilderna hänger på väggen, blir de ett visuellt stöd som hjälper till att forma och befästa ”berättelsen om er”.

För barn är detta särskilt viktigt. Forskning visar att barn som växer upp omgivna av bilder där hela familjen är samlad och glad, blir tryggare människor. Genom bilderna matas barnet med budskapet att det hör till, att det är älskat.

"Jag blir aldrig bra på bild!"

En bra bild utgörs inte av hur ni ser ut - utan av hur bekväma ni känner er med mig och med varandra.

Därför är min viktigaste uppgift att vara lyhörd för er och hjälpa er att slappna av.

Så länge ni har haft en rolig och bra stund, kan jag i princip garantera att det finns bra bilder.

Känner ni er obekväma med att visa närhet inför mig?
Vi börjar alltid enkelt och lättsamt. Glädje och skratt är en förutsättning för närhet. Om ni är bekväma går vi vidare till lugnare övningar som bygger mer trygghet. Ni kan närsomhelst kan be mig att runda av fotograferingen, inga konstigheter.

Bokning

– Skicka ett mail till info@zandraerikshed.se. Berätta lite om vilka ni är och vad för slags fotografering ni är ute efter!

– Vi sätter ett datum för fotograferingen, en vardag 10.00-16.00. För att bekräfta bokningen betalar ni en bokningsavgift på 995:- (som dras av från slutsumman).

– Jag skickar er ett formulär där ni får berätta mer om er själva och era önskemål, så att jag kan skräddarsy en upplevelse just för er.

– Enkäten hjälper även er att förbereda er på en fotoupplevelse som är mycket mer än en dokumentation av hur ni ser ut.

– Under fotograferingen får ni se nya sidor av varandra genom uppdrag och lekar som får er att fokusera på varandra istället för på kameran.

– Efter några veckor får ni se era bilder - antingen via webgalleri - eller på hembesök om ni bor i Linköpings kommun. Jag hjälper er gärna med förslag och idéer på produkter som passar ert hem och er budget.

– De produkter jag erbjuder är av högsta kvalitet från noga utvalda leverantörer. Det mesta i sortimentet är handgjort mot beställning och tillverkas på material som ska hålla under en hel livstid. Förstoringar trycks på miljövänligt papper av bambu.

– Bilderna levereras och ni kan börja inreda ert hem med era minnen!

Är du journalist eller kommunikatör?

Jag håller även kurser för journalister om hur de kan använda tekniken för att få människor att slappna av inför kameran, vilket ger såväl bättre bilder som bra förutsättningar för en god intervju.

Även kommunikatörer har nytta av tekniken, för att stärka relationer internt/externt och få levande bilder av sin verksamhet.

Är du intresserad av att veta mer om mina föreläsningar och kurser? Maila mig på info@zandraerikshed.se

Den här kursen borde vara ett stående inslag på landets alla journalistutbildningar. Den gav perspektiv på både journalist- och fotografrollen och visade bortom teknik vad som är grunden för ett lyckat jobb: förmågan att se andra människor och bygga en relation baserat på människovärdet. Efter kursen blev man inspirerad att kasta sig ut och fotografera och att se till att bilderna blir så mycket mer än ett måste. Zandra Erikshed bjöd på yrkets alla hemligheter och jag kommer att få stor användning för både hennes livsfilosofi och praktiska råd när jag möter både medieovana människor och luttrade politiker. Gå den!

– Martin Schibbye, journalist och författare